Till alla förebedjare!

Vi är så oerhört tacksamma för alla ni som i bön har stått som en mur runt själavårdsarbetet i lång tid. Bönen är själva navet, hjärtat eller pulsen i det arbete vi alla står i vare sig det är på Själavårdscentret eller i våra egna personliga liv. Inte en enda sekund av er bönetid för Själavårdscentret har varit förgäves eller bortkastat, men dessa böner är som en rökelse inför Guds tron och han besvarar var och en av dom.

Efter en något turbulent vår har Gud i sin nåd nu förstärkt visionen och tilltalet som Gud har givit står kvar. Behovet för era förböner har inte minskat, utom har tvärt om ökat, och det är vel egentligen ganska typiskt för den tid vi lever i. Trycket och motstånd ökar, men Guds närvaro ökar än mer!

Nya medarbetare är på väg in i själavårdsarbetet så stå gärna tillsammans med oss i bön att rätt personer kommer in på rätt plats, och i rätt tid. Det är så fantastiskt att se att när vi gör vårt så gör Gud resten. Om inte Herren bygger huset, bygger arbetarna förgäves, står det i Psaltaren 127:1, och det är därför så viktigt att man alltid lyssnar efter herdens röst.

Ni förebedjare är fantastiska verktyg i Herrens hand, och vi ber att Han verkligen ska välsigna er.
Vi har bön på centret varje fredag 15:30 - 17:00, så kom gärna och be tillsammans med oss. Kan du inte hela tiden så kom gärna den tid du kan.

Kontakta oss gärna om det är något du vill dela med oss. Det är vi tacksamma för.
Vi kommer återkomma här på bloggen med lite berättelser om vad som sker här på Själavårdscentret.

Ha en välsignad sommar!

/Styrelsen vid Själavårdscentret