Hjälp till familjer i Ukraina.

Själavårdscentret har ett Resursfond som bygger på gåvor som kommer in till centret. Resursfonden är menat att ge stöd och hjälp människor. Vid några tillfällen under våren, senast lördagen den 21 Maj, har Själavårdscentret lämnat gåvor som oavkortat går direkt till behövande familjer i krigets Ukraina.

På bilden ser vi pastor Pasha med familj som är i Sverige för att samla in förnödenhet till de församlingsmedlemmar som är kvar på plats i Ukraina. Pastor Pasha berättar för Skälavårdscentret att givarglädjen var stor när han började samla in vid början av kriget, men att intresset för att hjälpa tyvärr har dalat generellt. Dock har behoven ökat allt eftersom kriget drar ut på tid.

Du kan fortfarande vara med att välsigna och hjälpa Ukrainska familjer med de saker de behöver så som tvättmedel, tvålar, tandkräm och tandborstar samt mjöl av olika slag. Detta för att nämna något.

Vill du bidra med en gåva så kan du swisha denna till Själavårdscentret på 123 48 206 76, eller en inbetalning till Bankgironummer: 8381-6, 704 164 208-8.

OBS! Viktigt att märka swish- eller bankgiroinbetalning med "Ukraina". Så vet vi ändamålet för din gåva.

(Notera: just nu kommer det synas Go Deeper Själavårds- och Resurscenter som mottagare)

Oavsett om du bidrar med pengar eller inte, så är dina böner för situationen i Ukraina särdeles viktiga. Gud hör bön och dina böner är INTE obetydliga, men mäktiga att stoppa fiendens planer!

Visste du att du kan bli månadsgivare och på det sätt bli en Själavårdspartner med oss?

Läs gärna mer om detta här.

/Själavårdscentret