Helandeevangelisten bishop Salamat Khokhar kommer på besök 30 September!

Den internationella helandeevangelisten biskop Salamat Khokhar från Pakistan kommer på ett snabbesök till oss på Själavårdscentret! Salamat Khokhar är en evangelist och konferenstalare. Han är fjärde generationen i en kristen familj i ett annars kristendomsfientligt land även kallad ”Islams slott”.  

År 2000 grundade han Grace Bible Church of Pakistan som sedan dess har fått se en kraftig ökning och har idag 108 församlingar runt om i Pakistan. Khokhar vakar fortfarande över dessa församlingar som han grundat som deras biskop. 

Regeringen i Pakistan kallade honom att officiellt representera de evangelikala, självständiga kyrkorna i Pakistan. I denna roll kallades han ofta att tala vid olika statliga evenemang. Han grundade organisationen All Pakistan Council of Churches, en självständig organisation för de evangelikala kyrkorna. Han var även ordförande för en organisation som var de pakistanska minoriteternas språkrör. 

Biskop Salamat Khokhar har en djup kärlek till Israel och förkunnar att vi har en judisk messias som kommer att en dag etablera sitt rike utifrån Jerusalem. Att förkunna detta frimodigt i Pakistan ledde till svår förföljelse, vilket till slut fick honom att fly Pakistan med sin fru Cecilia och fyra barn år 2014. De fick asyl och senare medborgarskap i Nederländerna. 

Idag använder Gud biskop Salamat Khokhar internationellt för att visa Hans gudomliga kärlek, kraft och auktoritet genom helande, mirakler och befrielse. Han har en tydlig vision och brinnande önskan att nå ut till nationerna med Guds välsignelse genom världsvid väckelse och utgjutandet av den Helige Ande för en stor skörd för Guds rike. 

Den 30 september kl 18 kommer bishop  Salamat Khokhar att berätta om sitt vittnesbörd och betjäna de som så önskar med förbön om helande och befrielse. Hans fru Cecilia och vuxna dotter Sylvia medverkar också. 

OBS! Tolk finns på plats!

Välkomna!

Biskop Salamat Khokharjpg

Plats: Stålgatan 20

HITTA HIT!

/Själavårdscentret