Filmkväll på Själavårdscentret!

Fredagen 16 september får vi besök av Maria och Kåge Johansson. De är f.d. missionärer i Himalaya, och är numera verksamma i Furuhöjdskyrkan i Alunda, men vi får alltså glädjen av att få dem till Självavårdscentret denna kväll. 


mariaokage1jpg
Maria och Kåge Johansson


Med sig till denna kvällen har de filmen "Before the wrath". ("innan vreden") Detta är en film som visar hur ett gallileisk bröllop på ett tydligt sätt är en profetisk förebild på uppryckandet och Jesu återkomst. Ritualen, handlingen, löftena och orden i ett gallileisk bröllop har klara likheter mellan Brudgummen Jesus och Hans brud - församlingen. Det är vid ett gallileisk bröllop som Jesus deltog i när han gjorde vatten till vin. (John. 2:1-12)

Filmen är en dramatiserad dokumentär baserat på sanna upptäckter från Jesu tid. Medan många människor inte längre tror på Jesu återkomst, har forskare i Mellanöstern upptäckt nya bevis som visar att det profeterade uppryckandet inte bara är verkligt, utan varför det snart måste ske. Denna insikt har återuppväckt hoppet för många troende och förberedar församlingen för det som kommer inom en snar framtid.

1 Tess. 5: 1- 2: "När det gäller tider och stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten."

Kom och få del av detta uppväckandet och se till att du förstår tidens tecken och alltid kan leva med olja i lampan! 

Ingen anmälan behövs! Fri entré! Fri parkering!

Tid: 18:00- ca 20:00

Plats: Själavårdscentret, Stålgatan 20.

Välkomna!

filmenjpeg/Själavårdscentret